Kweekkamer JHL Group

Voor JHL Group hebben wij kweekkamers en werkruimtes gerealiseerd met onze sandwichpanelen, deuren en cellen.

Kweekkamer JHL Group
Client
Location
Surface Area
Services

De opdrachtgever van dit project - JHL Group uit Pijnacker - is gespecialiseerd in het verdelen, vermeerderen en kweken van potgerbera's. De opdracht was om een kweekkamers en werkruimtes te maken op basis van onze sandwichpanelen, deuren en cellen.

De branche waarin JHL actief is, stelt strenge eisen aan de temperatuur waarin de potplanten worden gekweekt. Een gegeven waarmee goed rekening dient te worden gehouden bij de bouw van de kweekkamers.

De kweekcellen voor de productie van potgerbera’s hebben wij gebouwd met onze sandwichpanelen en voorzien van, voor dit project, speciaal ontwikkelde hefluiken en schuifdeuren.

Door te kiezen voor precies de juiste paneeldikte, is de beste omstandigheden voor de potgerbera’s gegarandeerd. Tevens zorgt het SBZ sandwichpaneel voor een grote vrije overspanning waardoor vele kolommen overbodig worden.

Het overige gedeelte van het bedrijfspand is ook voorzien van onze panelen en draaideuren. Door het monteren van een aantal scheidingswanden zijn de productieruimtes, een kantine en een aantal kantoren gerealiseerd.

Een strak en functioneel bedrijfspand

De kweekkamers en overige werkruimtes maken tezamen een strak en functioneel bedrijfspand. Een bedrijfspand waar JHL de fraaie potgerbera’s waardoor het bedrijf bekend is, in optimaal klimaat kan kweken.

Wij gaan graag in gesprek

Wilt u met ons in gesprek? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hartelijk dank, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Er ging iets verkeerd. Probeer het later nog eens.